Home / rtl / Mindenkit elvarázsoltak a jótékonysági gálaműsor fellépői

Mindenkit elvarázsoltak a jótékonysági gálaműsor fellépői

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Eddig sosem hallott dalokkal, meglepetés vendégekkel, sztárfellépőkkel és tíz színvonalas előadással lepte meg a nézőket az RTL Klub, és az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtés jótékonysági gálaestje. Örömmel idézzük fel a legszebb, a legmeghatóbb pillanatokat, és a jobbnál jobb produkciókat. A nagyszabású gálaműsort Tóth Andi nyitotta meg. A “Legyek én” című dalának mögöttes tartalma  magában hordozta az este magasztos üzenetét, miszerint mindannyian fogjunk össze, és most MI segítsünk a rászorulókon. 
 

A folytatás igazi meglepetést tartogatott, ugyanis Fluor és Deego pár hónapja gondoltak egy nagyot, és új köntösbe öltöztették József Attila egyik legmegrázóbb költeményét a Tiszta Szívvel versét. Az előadáshoz csatlakozott még Papp Szabi, és Péterfy Lili. 
 

A szívszorító pillanatokat Wolf Kati “Utazás” című dala oldotta egy kicsit. Az énekesnő már öt éve a Segélyszervezet elkötelezett önkéntese. Kati önfeláldozó munkáját december elején, ünnepélyes keretek között, meg is köszönte a szervezet. 
 

Az este a hitről, a szeretetről és az álmokról is szólt. Mészáros János Elek előadásában felcsendülő Álomdal is a hit erejét erősítette a hallgatóságban. 
 

Mindezek után egyszercsak kihunytak a fények, és teljes sötétségbe borult a stúdió. A következő percek magukért beszéltek. A Dirty Led Light Crew egy olyan előadással érkezett, amit még nem láthatott senki sem. 
 

Sajnos, nagyon kevesen tudják, hogy a szervezet működteti az ország egyetlen olyan menedékházát, mely kifejezetten bántalmazott nőknek, és gyermekeknek nyújt segítséget. Zséda dala az “Ajtók mögött” e fontos ügy mellett áll ki. Az énekesnőt Létray Ákos kísérte zongorán, aki egyben dal szövegírója is. 
 

A zenének hatalmas ereje van, sok helyzetben rengeteg erőt adhat. Nótár Mary és L.L. Junior nagy szeretettel adták elő az “Összetart a dal” című nótát. 
 

A gálaműsor záróakkordja Oláh Gergő és Nika “Úgy, ahogy először” produkciója volt. A szeretetnél nagyobb erő nem létezik, más szóval “a szeretet a jégfalon áttör”. 
 

Hatalmas örömmel zárult a műsor, ugyanis több, mint 110 millió forintnyi adomány érkezett be az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő vonalára, melyből 10 milló forintot az RTL Klub ajánlott fel. 

A teljes tartalomért Klikk ide…

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top