in

Mézes-gyömbéres gesztenyekrémleves aszalt szilvával

Hozzávalók: 25 dkg natúr gesztenyemassza 1 csipet só 3 dl főzőtejszín 6 dkg gyömbér 5 ek méz 10 dkg magozott aszalt szilva Elkészítése: A felengedett gesztenyemasszát fél liter vízben felfőzzük, közben megsózzuk,hozzáadunk 3 evőkanál mézet, és belereszeljük a tisztított gyömbér felét. Az aszalt szilvákat feldaraboljuk, és a levesbe tesszük. Addig főzzük,míg a szilva puha nem […]

A Mézes-gyömbéres gesztenyekrémleves aszalt szilvával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/mezes-gyomberes-gesztenyekremleves-aszalt-szilvaval/

Megérkezett a hét legjobb letartóztatási fotója

Puncsos-gesztenyés párnácska