in

Metélőhagymás-szalonnás omlett

Hozzávalók: 2 vékony 10 cm-es szalonna csík 1 kis csokor friss metélőhagyma 3 tojás 1 csipet bors Elkészítése: A megtisztított metélőhagymát apróra vágjuk A szalonnát vékonyra csíkozzuk és egy közepes méretű serpenyőben zsírjára pirítjuk. A tojást egy tálkába ütjük és meghintjük borssal, kicsit felverjük egy villával. A zsírból kivesszük a megpirult szalonnákat. A tojást ráöntjük a szalonnazsírra, rászórjuk […]

A Metélőhagymás-szalonnás omlett bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/eloetelek/metelohagymas-szalonnas-omlett/

Zuccotto

Frankfurti krémleves