Home / Tuti tippek Karácsonyra / Meseszép karácsonyi gyertyák

Meseszép karácsonyi gyertyák

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Az év egyik számunkra legkedvesebb időszaka, a korai sötétedéstől eltekintve, a karácsonyt megelőző készülődés. A fények, az illatok mind-mind ráhangolnak minket az ünnepre, és nem, sosem korai elkezdeni. Gyújtsatok akár ma este gyertyát, készüljetek lélekben!
Pár egyszerű, fehér tömbgyertyát ragasszunk körbe fahéj darabokkal, majd kössünk rá egy csinos masnit, kis csengettyűvel.

A múltkor véletlenül mosógépben mosott gyapjúpulcsinkat hasznosítsuk újra, öltöztessük fel vele a gyertyatartónkat.
Akik szeretik a kicsit pepecselősebb megoldásokat, azoknak itt ez a házikós, behavazott mécsestartó, melyet egy nagyobbacska befőttes üvegből is elkészíthetünk!
Boros poharakba rendezett díszek, és egy mécses, melynek virágkötő drótból hajlíthatunk pici tartót. Az ünnepi asztal csodás dísze lehet!
Ezt a behavazott hangulatú mécsestartót, el nem hinnétek, hogy hogyan lehet megcsinálni. Eláruljuk? Nagy szemű só és ragasztó!
Ha megvannak a tavalyról vagy akár tavaly előttről a gyertya maradékok, akkor öntsd őket újra, egy nagy tálba, több kanóccal. Ha készen vagy, dekoráld a hatalmas gyertyád piros bogyós ágakkal!
Pár kiürült szörpös üveg remek alapja lehet ennek a rögtönzött gyertyatartó szettnek. Natúr zsinór és pár fenyőág. Tényleg villámgyorsan elkészül!
Ha van egy kiürült fém dobozod, aminek már nincs meg a teteje, vagy egyszerűen az idő vasfoga kikezdte, és sütit már semmiképp se tárolnál benne, akkor íme egy remek ötlet arra, hogy hogyan adj neki új életet.
Ha tetszett a bejegyzésünk, akkor olvasd el ezeket is:

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/11/meseszep-karacsonyi-gyertyak.html

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!
tej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top