in

Meggylekváros palacsinta

Hozzávalók: 3 tojás 15 dkg cukor 50 dkg liszt szénsavas ásványvíz meggylekvár Elkészítése: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsintatészta sűrűségét egyénileg határozzuk meg. Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük a tésztát, és hűlni hagyjuk. A palacsintákat meggylekvárral töltjük meg, és háromszög alakúra hajtogatjuk.

A Meggylekváros palacsinta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/palacsintak/meggylekvaros-palacsinta/

Elképesztő történet a görög tárgyalásokról – ennyin múlt Európa jövője?

Lajcsi szelet