in

Meggyes csokoládékrémmel töltött bonbon

Hozzávalók: 25 dkg csokoládé (60%-os) 10 dkg fehér csokoládé 0,5 dl tejszín 2-3 ek apróra vágott, konyakban áztatott meggy Elkészítése: A csokoládét tördeljük bele egy fém tálba, majd csepegtessünk hozzá pár csepp étolajat, és vízgőz fölött olvasszuk fel. Ezután a szilikonformákat egy ecset segítségével, kenjük ki vékonyan az olvasztott csokoládéval, majd tegyük be a hűtőbe, […]

A Meggyes csokoládékrémmel töltött bonbon bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sutes-nelkul/meggyes-csokoladekremmel-toltott-bonbon/

Az Európai Bizottság nem számít zavarokra az uniós gázellátásban

Narancs háború: gyümölccsel támadtak egymásra