in

Medvetalp

Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg finomliszt 6 dkg porcukor 6 g sütőpor 3 tojássárgája 6 dkg őrölt mandula 18 dkg puha vaj A habhoz: 6 tojásfehérje 25 dkg porcukor 20 dkg darált/aprított dió 5 dkg csokoládé A tészta lekenéséhez: 4 ek málnalekvár (eper vagy ribizli is illik hozzá) Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy 24×39-cm-es […]

A Medvetalp bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/medvetalp-4/

A Mol-Richter vonat húzza a BUX-ot

IATA: 5,3 százalékkal nőtt a légi áruforgalom az első negyedévben