in

Medvehagymás-újhagymás sajtkrém

Hozzávalók: 200 g sajtkrém 4 ek tejföl pár levél medvehagyma 1 szál újhagyma (zöldjével együtt) só frissen őrölt bors extra szűz olívaolaj pirítós Elkészítése: Az újhagymát és a medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd összekeverjük a tömlős sajtkrémmel, a tejföllel, sóval, őrölt borssal és kevés olívaolajjal. Közben kevés olívaolajon kenyérszeleteket pirítunk, és mikor meghűlt, csíkokra vágjuk. […]

A Medvehagymás-újhagymás sajtkrém bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/gyors/medvehagymas-ujhagymas-sajtkrem/

Olcsóbb lett a tankolás

Haszsírral töltötték fel VV Dóri arcát