in

Medvehagymás karfiolkrémleves sajtos pirítóssal

Hozzávalók: Leveshez: 1 közepes karfiol 20 levél medvehagyma 3 nagy burgonya 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 ek étolaj 1 tk ételízesítő 2 dl főzőtejszín só őrölt fehér bors Pirítóshoz: 4 szelet kenyér trappista sajt Elkészítése: Megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk a krumplit. A karfiolt rózsáira szedjük. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát […]

A Medvehagymás karfiolkrémleves sajtos pirítóssal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/medvehagymas-karfiolkremleves-sajtos-piritossal/

Gyöngyi randira megy

Hamar kifújt a lendület Budapesten