in

Márványsajttal töltött gomba

Hozzávalók: 20 dkg márványsajt 6 nagyobb csiperke gomba só bors 4 paradicsom 4 ek olívaolaj Elkészítése: A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket. Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, […]

A Márványsajttal töltött gomba bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/eloetelek/marvanysajttal-toltott-gomba/

Irigy Hónaljmirigy – Mese-mese átka… (Teljes adás)

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval