in

Marhapörkölt bográcsban, füstölt csülökkel

Hozzávalók: 6 kg marhalábszár 2 kg hagyma 1 füstölt csülök 50 dkg lecsópaprika 1 hegyes, csípős zöldpaprika 40 dkg paradicsom 6-8 gerezd fokhagyma 0,5 kanál fűszerkömény kis csokor friss kakukkfű só őrölt bors 3 ek őrölt pirospaprika 2 dl száraz vörösbor 3 ek sertészsír Elkészítése: A füstölt csülköt hideg vízben kiáztatom, majd a vizet leöntöm […]

A Marhapörkölt bográcsban, füstölt csülökkel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/marhaporkolt-bogracsban-fustolt-csulokkel/

Jönnek a zöld rendszámok Magyarországon

Fokhagymás-tejfölös csirkekockák