Home / cimlap slide / Már biztos, hogy Cserpes Laura és Berki egy pár

Már biztos, hogy Cserpes Laura és Berki egy pár

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

 Már biztos, hogy Cserpes Laura és Berki egy pár!

Eddig csak találgattuk, hogy ki lehet a titokzatos szőkeség a műsorvezető oldalán, de most már egészen biztos a dolog.

aberkicserpes
A napokban nagy port kavart, amikor Berki Krisztián új barátnőjével fotózkodott, a sejtelmes képeket pedig közösségi oldalán is megosztotta. Amellett, hogy gyermeke anyjának rajongói azonnal elkezdték oltogatni, megindultak a találgatások, hogy kiről is lehet szó. Miután Cserpes Laura éppen Berkivel egy időben hasonló képeket osztott meg, több mint gyanússá vált, hogy új sztárpár van alakulóban. Habár az érintettek egyelőre nem szerettek volna friss kapcsolatukról beszélni, az énekesnő menedzsere megerősítette, amit eddig is sejtettünk.

“Mint Cserpes Laura hivatalos képviselője annyit megerősíthetek, hogy valóban ő szerepel Berki Krisztián fényképén, de ezen kívül mást nem. Laura egyáltalán nem szeretne nyilatkozni ebben a témában, annyira friss még ez a kapcsolat, hogy ebben a stádiumban bármit mondani borzasztóan korai lenne” – mondta a Borsnak Kálnási Anikó.

Laura exférje, Fekete Dávid reméli, hogy a pár nem csak az anyagiakban passzol össze, Hódi Pamela pedig már napokkal ezelőtt kifejezte nem túl őszinte jókívánságait.

Forrás: hir24.hu

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top