in

Magyaros göngyölt csirkecomb filé

Hozzávalók: 4 csirkecomb 4 szelet trappista sajt 1 szál parasztkolbász 2 hegyes erős paprika só szárnyas fűszerkeverék Elkészítése: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra […]

A Magyaros göngyölt csirkecomb filé bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/magyaros-gongyolt-csirkecomb-file/

Beolvadnak a BIF-leányok

Mustáros, fokhagymás sertéstarja