in

Magyaros gombaleves májgombóccal

Hozzávalók: 5 dkg csiperkegomba 1/2 szál sárgarépa 1/4 szál petrezselyem és a zöldje fűszerpaprika só bors húsleves kocka A gombóchoz: 20 dkg csirkemáj lekaparva 1 tojás só bors petrezselyemzöld aprítva vöröshagyma 1 ek vaj 3 ek zsemlemorzsa fűszerpaprika só bors Elkészítése: Egy 2 literes fazékba olajat öntünk, a zöldségeket megtisztítás és darabolás után rátesszük a […]

A Magyaros gombaleves májgombóccal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/magyaros-gombaleves-majgomboccal/

Szárzeller krémleves

A szerdai nap akár ki is maradhatna