in

Lóczy-barlang – belépő, infok

Lóczy-barlang – belépő, infok.

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a balatonfüredi Lóczy-barlang Látogatóközpont 2021 július 17-től naponta 10.00-18.00 óráig látogatható.

Tájékoztatjuk, hogy a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a Széchenyi 2020 program keretében elnyert európai uniós támogatás segítségével Balatonfüreden a Lóczy-barlangnál új látogatóközpontot épít beltéri és szabadtéri interaktív kiállítással, illetve egy geológiai bemutató tanösvénnyel.
A kivitelezési munkálatok 2020. áprilisban megkezdődtek.

A felújítási munkák által lehatárolt munkaterület érinti a Jókai kilátó és a hegy oldalában megbújó Lóczy-barlang közötti túraútvonal egy részét, mely a munkálatok miatt – várhatóan 2021. tavaszáig – részleges lezárásra került. Amennyiben az adott szakaszon tervez túrát, kérjük vegye figyelembe a megváltozott körülményeket. Megértését és türelmét ezúton is köszönjük!
A kilátóhoz vezető zöld háromszög jelzés eredeti nyomvonalának alsó (a barlanghoz közeli) szakasza sem járható! Kialakítottunk egy kényelmesen járható ideiglenes nyomvonalat, amelynek jelzéseit jól látható helyeken ki lettek helyezve.

(A Jókai-kilátó megközelítésének alternatív útvonalát a galériában látható képen, sárgával jelöltük. A Kilátó utcai parkolóból a K jelzés és az Aranyember útja tanösvény táblája jelzi a lépcsősort a kereszt, majd a kilátó felé.)”

Jegyárak:
2021

Gyermek 3 éves korig: ingyenes
Gyermek jegy (3-14 év): 600 Ft/fő
Gyermek jegy (15-18 év): 1.000 Ft/fő
Felnőtt jegy: 1.200 Ft/fő
Családi csomag (2 fő felnőtt, max. 3 fő 3-14 éves): 3.500 Ft/csomag
Kiegészítő gyermekjegy családi csomag vásárlása esetén: 400 Ft/fő
Kedvezményes* jegy: 1.000 Ft/fő

The post Lóczy-barlang – belépő, infok appeared first on Retromuzsika.hu.

BL sorsolás 2021 – A Slavia Praha lehet a Ferencváros harmadik ellenfele

Várnai Zseni – Alkonyi fény