in

Leves piros gyümölcsökből

Hozzávalók: 50 dkg meggy 20 dkg cseresznye 15 dkg ribizli 1 csipet só 4 ek cukor 1 csapott tk őrölt fahéj 5-6 db szegfűszeg 1 púpos ek vaníliás pudingpor 2 dl főzőtejszín (20%-os) Elkészítése: A gyümölcsöket alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk. A meggyet és a cseresznyét annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, […]

A Leves piros gyümölcsökből bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/leves-piros-gyumolcsokbol/

Kerítésügy – ezt tervezik a szerbek

Kihívás: Párkeresés egyedülálló anyukaként