in

Lepényhal zöldfűszerekkel és sültkrumplival.

Hozzávalók: 2 db lepényhal 2 gerezd fokhagyma 1 kisebb csokor koriander 1 kisebb csokor kakukkfű 1 kisebb csokor lestyán só őrölt színes bors 1 citrom leve 5-6 db krumpli 3-4 ek olívaolaj Elkészítése: A halat mossuk meg, majd papírtörlővel törüljük szárazra. Kívül-belül alaposan sózzuk be, szórjuk meg frissen őrölt színes borssal, és csepegtessük meg a […]

A Lepényhal zöldfűszerekkel és sültkrumplival. bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/lepenyhal-zoldfuszerekkel-es-sultkrumplival/

Tények Reggel teljes adás, 2014.12.15., hétfő

Sárgarépás-kukoricás rakott hús