in

Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal

Hozzávalók: 80 dkg krumpli 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 tk só 1 tk őrölt bors 5 dkg liszt 1 tojás Mártogatós: 1 kis pohár tejföl 2 gerezd fokhagyma só Elkészítése: A krumplit és a fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a krumplihoz és a fokhagymához, majd belekeverjük a sót, a […]

A Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/lepcsanka-fokhagymas-martogatossal-2/

Meghalt a Hazárd megye lordjai seriffje

Meztelen fotósorozat a terhes Hargitai Beáról