in

Lekváros derelye (barátfüle)

Hozzávalók: 3-4 szem krumpli 1 tojás 2 ek olaj liszt (amennyit a krumpli felvesz) só lekvár zsemlemorzsa (ízlés szerint) olaj Elkészítése: A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük. Amikor már puha, leszűrjük, és krumplinyomón átnyomjuk, majd teljesen kihűtjük. Ameddig hűl a krumpli, el lehet készíteni a pirított zsemlemorzsát. Egy serpenyőbe olajat […]

A Lekváros derelye (barátfüle) bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/teszta/lekvaros-derelye-baratfule/

Kakukkfüves paradicsomleves polentával

Mészáros Árpád Zsolt menüje