in

Lecsós karajszelet tarhonyával

Hozzávalók: 4 nagyobb, vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül 8-10 paprika 1 hegyes erős paprika 6 paradicsom 2-3 fej vöröshagyma 15 dkg füstölt szalonna só őrölt bors étolaj pirospaprika 0,5 kg tarhonya Elkészítése: A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük 2,5-szeres sós, forró vízzel, és készre pároljuk. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A […]

A Lecsós karajszelet tarhonyával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/lecsos-karajszelet-tarhonyaval/

Extrém helyzetekben a NAV ellenőrei

9 hátborzongató női kérdés!