in

Krumplis lángos

Hozzávalók: 25 dkg főtt, áttört burgonya 2 dl tej 2 dkg élesztő 50 dkg liszt 1,5 teáskanál só 1 teáskanál cukor olaj a sütéshez tetejére sajt, tejföl. lilahagyma ízlés szerint Elkészítése: A meghámozott, kockára vágott burgonyát megfőzzük, összetörjük és kihűtjük. A tésztát kézzel is dagaszthatjuk, de kenyérsütőgépet is bevethetünk. Amennyiben kézzel dolgozunk, langyos tejben az […]

A Krumplis lángos bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/teszta/krumplis-langos-3/

Zöldborsós fasírt krumplipürével

Sarka Katáék profi stábot állítanak Kulcsár Edina mögé