in

Korhely leves (savanyú káposzta leves)

Hozzávalók: 50 dkg savanyú gyalult káposzta 20 dkg csülök ( lehetőleg füstölt ) 1 szál füstölt házikolbász 2 szál répa 2 szál petrezselyem gyökér néhány babérlevél 3 gerezd fokhagyma 1 fej hagyma kevés őrölt pirospaprika 3 kanál tejföl 1 kanál liszt kevés csombor (borsikafű) só, őrölt bors Elkészítése: A hagymát csíkokra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. […]

A Korhely leves (savanyú káposzta leves) bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/korhely-leves-savanyu-kaposzta-leves/

Tejberizs egyszerűen

Omlós, töltött piskóta