in

Kínai húsos, rizses egytál

Hozzávalók: 50 dkg sertésdagadó 25 dkg rizs 2 fej hagyma 2 gerezd fokhagyma 1 db zöldpaprika 1 db paradicsom 1 kanál szójaszósz 1 kis kanál csili pehely só, őrölt bors kevés olaj kb. 3 dl leves alaplé Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Beletesszük a csíkokra vágott sertésdagadót is, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk […]

A Kínai húsos, rizses egytál bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/kinai-husos-rizses-egytal/

Lecsapott a hatóság az Aldira – íme, az okok

Palócleves