in

Kézzel készített karácsonyi ajándék: kedves szavak doboza

kedvesszavakdoboza

Karácsonykor szinte állandóan felmerülő kérdés: mivel lepjük meg szeretteinket? Rengeteg ötlet közül választhatunk, mégis a leginkább azok az ajándékok a legmeghittebbek, melyeket saját kezűleg készítünk el. Az úgynevezett kedves szavak doboza pontosan ilyen karácsonyi ajándék.

Minimális anyagfelhasználással elkészíthető, és egyaránt adhatjuk a szüleinknek, a szerelmünknek, a testvérünknek, vagy akár egy barátunknak is.

A dobozt fából, vagy műanyagból is elkészíthetjük, de könnyedén létrehozható kartonpapírból is. Csupán egyenlő méretű kartonlapokat kell összeillesztenünk, ez papírragasztóval egyszerűen megoldható. Ha ezt a megoldást választjuk, érdemes utólag színes papírral, esetleg mintákkal díszíteni a dobozt.

Az ajándék legfontosabb kellékei a papírcetlik. Érdemes különböző színű papírokból kivágni őket, hogy minél változatosabb legyen az összkép. A cetlikre írjunk jókívánságokat, jó tanácsokat, vagy azokat a dolgokat, amiket a megajándékozott személyben leginkább kedvelünk. Ha akarunk, rajzolhatunk is a cetlikre.

Teljes mértékben ránk van bízva, mennyi cetlik készítünk, de ajánlatos minimum 20-30 darabot. Az ajándék elkészítésekor érdemes legelőször azt kitalálni, hány cetlit akarunk készíteni, hiszen a doboz méretét később ehhez kell igazítanunk. Ötletes kiegészítés, ha pontosan 365 darab cetlit rejtünk a dobozba, és átadáskor azt mondjuk a megajándékozott személynek, hogy minden nap olvasson el egyet.

A kedves szavak doboza szívhez szóló, könnyen elkészíthető karácsonyi ajándék, mely garantáltan őszinte mosolyt csal az illető arcára, akit meglepünk vele.

Szerző: Frostler
Forrás: http://mithogyan.com

The post Kézzel készített karácsonyi ajándék: kedves szavak doboza appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: karacsonyitipp.com

Karácsonyi ajándék – kötögetni manapság trendi!

Csodálatos karácsonyi ajándék, ami garantáltan bejön: meglepetés reggelire