in

Kerényi Miklós Máté menüje

PLAY VIDEO:
Kerényi Miklós Máté menüje

Borjúragu leves

Hozzávalók:

25 dkg borjúhús
25 dkg borjúcsont
1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér
1 zellergumó
1 kis fej kelkáposzta
4-5 gomba
1 fej hagyma
1 zöldpaprika

bors
olaj
citromlé

Elkészítés: A csontot feltesszük főni a hagymával, zöldpaprikával és pár szem borssal. A borjúhúst apróra vágjuk, a megtisztított zöldséget és a gombát, a kelkáposzta sárga közepét vékony szeletekre vágjuk és …

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://tv2.hu/musoraink/hal_a_tortan/181736_kerenyi_miklos_mate_menuje.html

A Queen dobosának fia is csatlakozott a Darknesshez

Oszvald Marikát a Mikulás tüntette ki