in

Kelkáposzta-főzelék

Hozzávalók: 1 közepes fej kelkáposzta fél kg krumpli 1 kis fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma kevés köménymag só őrölt bors kevés petrezselyemzöld 1 ek olaj 1 ek liszt 1 kk őrölt pirospaprika kevés leves alaplé. Elkészítése: A káposztát megmossuk, majd csíkokra, vagy kocákra vágjuk. Ha idősebb káposztát fogtunk ki, forrázzuk le, mert íze kesernyés maradhat. […]

A Kelkáposzta-főzelék bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fozelekek/kelkaposzta-fozelek-3/

Szép volt a karácsony a boltokban – hát még a benzinkutakon

Sötét dolog zajlott a Buda-Cashnél?