in

Kecskesajtos felfújt linzer kosárkában

Hozzávalók: Kosárkához: 20 dkg rétesliszt 13 dkg vaj 1 tk só Felfújthoz: 10 dkg lágy kecskesajt 1 marék dió 1 körte 4 tojás 2 dl főzőtejszín őrölt bors só Elkészítése: A linzer kosárkához a vajat elmorzsolom a liszttel és a sóval, majd kevés hideg vízzel közepes keménységű tésztát gyúrok, és 1 órára hűtőbe teszem. Pihentetés […]

A Kecskesajtos felfújt linzer kosárkában bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sos-sutemenyek/kecskesajtos-felfujt-linzer-kosarkaban/

Tökleves sajtkrémmel

Bazsalikomos-sajtos zöldborsópüré