in

Karácsonyi tipp: Műhó készítése házilag

Műhó készítése házilag

Újabb karácsonyi tipp: Műhó készítése házilag.

Úgy teljes a karácsony, ha minden fehérbe borul és hó fedi a tájat! Ám sajnos ritkán jellemző erre az időszakra a hóesés, és így sajnos fehér karácsonyunk is ritkán lehet.

Az ilyen és ehhez hasonló esetekre ajánljuk hó sprayt, mellyel feldobhatod az ünnepi helyszín dekorációját!

Egyszerűen csak fújd az ablakra vagy az ajtóra a havas hatás elérése érdekében, de a karácsonyfa ágait is szépen lefújhatod vele, hogy a fehér karácsony élménye ne maradjon el, hanem minél intenzívebb legyen!

Műhó ITT.

A spray mellett van az instant hó, aminek segítségével havat készíthetünk.

Íme a használata:

Nyissa ki a csomagolást, és a granulátumot tegye egy vizespohárba vagy tálba. Öntsön bele kb. 3-4 dl hideg csapvizet a granulátumra, és néhány másodperc múlva kialakul a “hóhegy”. Az anyag dekorálásra alkalmas. Vigyázzon, hogy a vízre érzékeny felszín ne közvetlenül érintkezzen az anyaggal. Néhány nap múlva elkezd a “hó” kiszáradni. Ha szeretné megtartani a tartósságát, spricceljen a felszínére vizet, és a “hó” ugyanabban az állapotban marad. Megismételt víz hozzáadás nélkül ismét átalakul az anyag az eredeti granulátumos állapotába, és el lehet tüntetni porszívóval, vagy ismét át lehet alakítani “hóvá” víz hozzáadásával.

instant hó ITT.

The post Karácsonyi tipp: Műhó készítése házilag appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://www.karacsonyitipp.com/karacsonyi-tipp-muho-keszitese-hazilag/

VV Fanni vagy Karsai Zita a dögösebb göndör?

Az 5 leghíresebb AIDS-ben elhunyt sztár – Emlékezzünk ma rájuk