in

Karácsonyi tervező 2014 – ingyenes karácsonyi meglepetés

Karácsonyi tervező

Íme egy újabb karácsonyi tipp: jöjjön a karácsonyi tervező.

Elkészült az idei, 2014-es karácsonyi tervező, ami megkönnyíti a készülődést az ünnepekre, e mellett szép és segít ráhangolódni a karácsonyra.

Tudom, még csak november van, de szerintem elég kevesen vagyunk azok, akik az ünnepeket és az előtte lévő egy hetet is otthon töltik, teljesen átszellemülve, dalolászva mézeskalácsot sütve, kipihenten takarítva, széles mosollyal, és ingerültségtől mentesen ajándékokat vásárolgatva a tömött plázákban, vagy éppen házi készítésű ajándékokat gyártva, miközben a mennyből az angyal lágy dallamai lengik körül a szobát.- írja az erezdjolmagad.hu.

Ha mégis így van, akkor, akkor is töltsd le a karácsonyi tervezőt, mert olyan szép!

Viszont én úgy terveztem, hogy ha már az az egy hét nem is szabad december 24-e előtt, nekem akkor is nyugis lesz, már amennyire a készülődés lehet nyugis, és meghitt, idilli. Lehet, hogy csak ábrándozom, de tavaly is sikerült megvalósítani, hogy ne úgy essek be a fa alá, hogy ajándékba 12 óra egyhuzamban való alvást kérjek.

Azonban ehhez egy jól összeszedett rendszerre volt szükségem és tervekre. A karácsonyi tervező ebben segít, hogy mindent összeszedj egy helyre. Inspirációs ötleteket a karácsonyi dekorációhoz, ajándék listát írhatsz, menüt tervezhetsz, a sütik sem maradhatnak ki, és idén, még a képeslapokat is fel fogod adni időben.

Teljes cikkért és az ingyenes letöltésért klikk.

The post Karácsonyi tervező 2014 – ingyenes karácsonyi meglepetés appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://www.karacsonyitipp.com/karacsonyi-tervezo-2014-ingyenes-karacsonyi-meglepetes/

Az ekcéma 5 előjele, okai és kezelése!

Gyász: meghalt a magyar médiaszemélyiség