in

Karácsony 2014: Díszcsomagolást kapott az Unicum

unicum karácsony 2014

A karácsonyi időszakban idén is ünnepi csomagolásban kerül a gyomorkeserű. Az Unicum és az Unicum Szilva a korábbi évekre jellemzően egyedi tervezésű fém és papír díszdobozokban is kapható lesz.

A 0,5l-es Unicum fémdobozán egy népszerű téli Zwack retró plakát elevenedik meg, a két kehelypohárral kiegészített 0,7l-es kiszerelés dobozán pedig a Zwack gyár épülete látható – áll a márka közleményében.

„A karácsonyi díszcsomagolás nálunk már hagyomány, igyekeztünk idén is olyan exkluzív, egyedi kiszerelésekkel kedveskedni az Unicum és az Unicum Szilva fogyasztóknak, gyűjtőknek, hogy minden korosztály tetszését elnyerjék, mindenki megtalálja a számára megfelelő változatot. Remélem idén is számos meghitt, családi, baráti ünnepi pillanat kísérője lesz az Unicum.” – fogalmazott Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. elnöke.

Mint ismeretes, az Unicumot 1892 óta gyártják a Soroksári úton, az épületet a II. Világháborúban porig bombázták. A Zwack család 1945-ben, a romok között, két helyiségben kezdte el az újjáépítést. Mire teljes egészében visszaállították a háború előtti állapotot, a gyárat 1948 őszén – kártalanítás nélkül – államosították.

A gyár visszavásárlása, és a felújítási munkálatok 2004-re, Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozására fejeződtek be. Ezek a történelmi falak mögött működik a Zwack Múzeum és Látogatóközpont is, ahol a Zwack család, az Unicum több mint 220 éves történetét lépésről-lépésre elmesélik a sehol máshol nem látható ereklyék.

Az Unicum Szilva ünnepi, arany és fekete színű díszcsomagolásán az ital gyártási folyamatának mérföldkövei szerepelnek, a 0,7l-es kiszerelés pedig különleges, fa erezetre emlékeztető dobozban, szintén két pohárral kapható. A díszcsomagolások november 1-től már elérhetők.

The post Karácsony 2014: Díszcsomagolást kapott az Unicum appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://www.karacsonyitipp.com/karacsony-2014-diszcsomagolast-kapott-az-unicum/

Karácsonyi dekoráció készítése: epres ládából is lehet

5 dolog, amit sose csinálj a mobiloddal!