in

Kapros-zöldborsós panna cotta mustármártással és füstölt lazaccal

Hozzávalók: 40 dkg zöldborsó 6 dl víz 2 tk só 1 dl tej 1,5 dl tejföl kapor őrölt fehér bors 20 g zselatin (por) 20 dkg füstölt lazac Mustármártás hozzávalói: 6 ek olívaolaj 1 ek dijoni magos mustár 1 ek víz 1 ek citromlé őrölt fehér bors méz Elkészítése: Egy edénybe beletenni a zöldborsót, az […]

A Kapros-zöldborsós panna cotta mustármártással és füstölt lazaccal bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/kapros-zoldborsos-panna-cotta-mustarmartassal-es-fustolt-lazaccal/

Rogán: támadják az országot, védelmi akcióterv készül

Fahéjas- szilvatorta