in

Kapros vaddisznó raguleves

Hozzávalók: 1,5 kg vadhús (vaddisznó) 4 sárgarépa tisztítva és karikákra vágva 2 petrezselyemgyökér tisztítva és karikákra vágva 1 zeller 1 karalábé tisztítva és hasábokra vágva 5 krumpli kockára vágva 2 fej hagyma 1 fej fokhagyma tisztítva és finomra aprítva 20 dkg gomba szeletelve 1 evőkanál zsír 1 csokor kapor finomra aprítva 1 csokor petrezselyemzöld finomra […]

A Kapros vaddisznó raguleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/kapros-vaddiszno-raguleves/

Büszke Palmirára az angolai apuka

Almás, fehérboros párolt káposzta