in

Kapros, lilahagymás krumplisaláta

Hozzávalók: kb 2 kg krumpli 4-5 fej lilahagyma 2 pohár tejföl, (2 x 330g) 1 kanál só, kevés ecet a főzővízbe 2 kanál mustár 1 kanál olíva olaj 1 kávéskanál szárított kapor őrölt bors ízlés szerint kevés fokhagyma granulátum Elkészítése: A lilahagymát felszeleteltem negyed karikákra, majd bátran besóztam. A meghámozott krumplit sós, enyhén ecetes vízben […]

A Kapros, lilahagymás krumplisaláta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/kapros-lilahagymas-krumplisalata/

Csülkös pacal bográcsban

Magyarország, a remény küszöbe – menekültek a magyar–szerb határon