in

Kapros kefires burgonyafőzelék

Hozzávalók: 70 dkg burgonya 1 nagy kefir 3 ek liszt 1 vöröshagyma ízlés szerint só kapor babérlevél Elkészítése: A meghámozott, felkockázott burgonyát annyi vízben, ami szűken ellepi, felrakjuk főni. Hozzáadjuk a sót, egészben a hagymát és a babérlevelet. A kefirt 1-2 ek főzővízzel lazítjuk, majd hozzáadunk 2-3 ek lisztet. Csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a frissen aprított […]

A Kapros kefires burgonyafőzelék bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fozelekek/kapros-kefires-burgonyafozelek/

Sült fokhagymaleves krutonnal

Kezébe veszi a görög ügyet az USA – Káosz Athénban