in

Kapros, joghurtos uborkasaláta

Hozzávalók: 1 kg kígyóuborka 1 pohár (330 g) joghurt kis csokor friss kapor, vagy 1 ek szárított 1 mk fokhagymapor 2 ek olívaolaj kevés só kevés frissen őrölt bors Elkészítése: Az uborkákat meghámozom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Megsózom, majd tésztaszűrőn lecsepegtetem. Mikor az uborka leve lecsorgott (nem nyomkodom ki), összekeverem a joghurttal, a fokhagymaporral, a […]

A Kapros, joghurtos uborkasaláta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/kapros-joghurtos-uborkasalata/

Buda-Cash – Értetlenkedik Varga Mihály

Szárnyas, zöldborsós rizs