in

Kapros-gombás zöldbaleves

Hozzávalók: 50 dkg zöldbab 30 dkg gomba 1 közepes vöröshagyma 3 közepes sárgarépa 20 dkg burgonya 1 közepes fehérrépa só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 l víz 3 szál kapor 1 tk fűszerpaprika 5 ek napraforgó olaj Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, és meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, a […]

A Kapros-gombás zöldbaleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/kapros-gombas-zoldbaleves/

Olivér lebukik

Nézőpont kérdése a boldogság? De (m)ennyire?