in

Káposztasaláta

Hozzávalók: 1 fej káposzta cukor ecet őrölt kömény só Elkészítése: A káposztát negyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és vékonyan felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk. 5 dl vízhez ízlés szerint ecetet és cukrot adunk, megszórjuk őrölt köménnyel, és felforraljuk. A lesózott káposztát jól kinyomkodjuk, egy tálba tesszük, és leforrázzuk a salátalével. Ha kihűlt […]

A Káposztasaláta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/kaposztasalata-3/

Időjárás-előrejelzés – 2015.06.15. reggel

Nagyágyúk a Borsodi Kingdom of Hegyalján