in

Kakukkfüves kacsamájpástétom portóival

Hozzávalók: 50 dkg pecsenye kacsamáj 5 dkg füstölt szalonna 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma + 2 gerezd a tejbe 1 sárgarépa 1 fehérrépa 0,5 dl portói 15 dkg vaj 3-4 ág friss kakukkfű 3 dl tej só bors Elkészítése: A májat előző este megmossuk, lehártyázzuk, szárazra töröljük, majd annyi fokhagymás tejbe áztatjuk, amennyi ellepi. Másnap […]

A Kakukkfüves kacsamájpástétom portóival bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/eloetelek/kakukkfuves-kacsamajpastetom-portoival/

Minden kezdet nehéz – a színész mellszívókat tisztított a nagy áttörés előtt

L. Simon: kulturális és reprezentációs célokra használnák a budavári palotát