in

Kacsanyak leves

Hozzávalók: 1 kg kacsanyak néhány szem bors 2-3 sárgarépa 1-2 petrezselyem gyökér 1 fej hagyma fél karalábé fél zeller kevés petrezselyemzöld só vagy ételízesítő levestészta ízlés szerint Elkészítése: A zöldségféléket megtisztítjuk, daraboljuk vagy szeleteljük (készíthető fagyasztott leveszöldségekkel is). A nyakat átöblítjük, szükség szerint feldaraboljuk. A kacsanyakkal együtt a zöldségeket feltesszük főni sós vagy ételízesítős vízben, […]

A Kacsanyak leves bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/kacsanyak-leves-2/

Javított előrejelzésén a Nissan

Citromos csirkeragu leves