in

Juhtúrós, zöldborsós csirkemell

Hozzávalók: 50 dkg csirkemellfilé 45 dkg zsenge zöldborsó (friss híján fagyasztott is jó) 5 ek tejföl 1 ek csípős paprikakrém 10 dkg brindza (juhtúró) 1 csokor friss petrezselyem ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors Elkészítése: A csirkemellet apró kockára vágjuk, némi zsiradékon aranybarnára pirítjuk, majd kiszedjük egy tányérra és félretesszük. A zöldborsót ráöntjük […]

A Juhtúrós, zöldborsós csirkemell bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/juhturos-zoldborsos-csirkemell/

Ilyennek még soha nem láttuk a legendát!

Tavaszi szalámis melegszendvics