in

Juhtúrós-szalonnás puliszka

Hozzávalók: 100 g kukoricadara 100 g kukoricaliszt 100 g kockára vágott húsos szalonna 1 kis fej vöröshagyma 100 g juhtúró zsír vaj só bors Elkészítése: A kukoricadarát lobogó vízzel felöntjük, majd simára keverjük. 10 percig állni hagyjuk, addig megpirítjuk a szalonnát a hagymával. Ezután hozzáadjuk a kukoricalisztet, majd szintén lobogó vízzel felöntjük, simára keverjük. Híg […]

A Juhtúrós-szalonnás puliszka bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/juhturos-szalonnas-puliszka/

Otthagyta a sorozatot a Barátok közt producere

Diós csigák