Home / Tuti tippek Karácsonyra / Izgalmas, karácsonyi papírdíszek

Izgalmas, karácsonyi papírdíszek

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

A papírban az a jó, hogy végtelen lehetőséget rejt magában, és meseszép térbeli alkotást tudunk egy sima két dimenziós papírlapból kihozni. A mostani válogatásunkban a kezdőtől a haladóig, a csillagtól az egyszerű formákig, a klasszikustól egészen a modernig igyekeztünk átölelni a lehetőségeket. Egy-egy szürke novemberi délután biztos, hogy elfoglaltság lesz egy meleg tea vagy kávé mellett meghajtogatni, elkészíteni ezeket a papírdíszeket!
Ezt az origami papírcsillagot régi újságpapírból, vagy már nem használt kottákból is meghajtogatjuk különböző méretekben, de persze karácsonyi témájú papírból még különlegesebb eredményt kaphatunk!

A klasszikus papírkarikás gömb, melyet mintás papírból, vagy egyszínű papírból is elkészíthetünk, fontos, hogy ügyeljünk a pontos vágásra, úgy kapunk szép szabályos gömböt végeredményként.

Skandináviából nagyon sokféle papírcsík csillag forma érkezik, ezzel még eddig nem találkoztunk, de biztos, hogy idén elkészítjük!

Egy jó nagy körlyukasztó, melyet kreatív hobbi boltokban szerezhetünk be, pár ív fémesen csillogó kartonlap, egy kis türelem, és készen is van a kartonpöttyös díszünk.

Haladó hajtogatóknak ajánljuk ezeket a papír gyémánt függesztékeket! A formák nagyon szépek, de ha valami izgalmas színű papírból készítjük el őket, még különlegesebb eredményt kaphatunk.

Egymáshoz rögzített különböző hosszúságú papírcsíkok, melyből a végén megszületik ez a csinos, látványos, de roppant egyszerű körös dísz. Akár lelkes gyerekeinkkel is elkészíthetjük.

Klasszikus fehér szín, klasszikus formákban! Pár ív sima A4-es lap, letölthető sablonok, türelem és készen is vannak ezek a meseszép díszek!

Skandináv design díszek következnek, melyeket nem feltétlenül egyszerű elkészíteni, de az eredmény szerintünk megér egy kis odafigyelést.

Még több papíros karácsonyi ötletért kattints!
Különleges, kézzel készített karácsonyi lapok
3D karácsonyi lap ötlet
Karácsonyi papírcsillagok kavalkádja Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/10/izgalmas-karacsonyi-papirdiszek.html

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top