Home / Baba-Mama / Inspiráló víz: Rajz- és meseíró pályázat

Inspiráló víz: Rajz- és meseíró pályázat

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

inspiraloviz

Inspiráló víz

Rajz- és meseíró pályázat

A víz a természet számára, így az emberi szervezet számára is az éltető erő. Bár számunkra bármikor elérhető, ez nem mindenhol van így a világon, éppen ezért kötelességünk megőrizni tisztaságát, óvni, védeni ezt a kincsünket.

Nem is gondolunk arra, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy még mindig rendelkezésre áll a földön létezésünk alapja, a víz. Bolygónk kétharmadát borítja víz, de ez egy megtévesztő adat, hiszen a Föld vízkészletének majdnem 98 százaléka sós tengervíz, közel 1 százalék felszín alatti víz, 0,1 százaléka felszíni édesvíz, és mindössze 0,64 százalék alkalmas emberi fogyasztásra. Azonban az ipari és mezőgazdasági szennyezés egyaránt rombolja a vízminőséget, de ne feledkezzünk meg a háztartásokban használt vegyszerekről sem, ezek is súlyos károkat okoznak a felhasználható vizeinkben.

Tehát ahhoz, hogy vízkészleteink minőségét megőrizzük, meg kell óvnunk őket, gondoskodnunk kell tisztántartásukról.

Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy már az egészen aprók is tudatában legyenek annak, hogy ezt a természeti kincset gondosan óvnunk kell. Rajzpályázatunkra olyan alkotásokat várunk a 4 – 14 év közötti gyerekektől, ahol megmutatják nekünk, mit jelent számukra a víz. Egy jó kis lubickolást a nyári forróságban? A nyarat jelenti, vagy a játékot? Hogyan vigyázzunk a tisztaságára?

A meseíró pályázat témája is az inspiráló víz, olyan történeteket várunk, amelyekben ez a természeti kincs valamilyen módon főszerepet kap.

A pályázatokat Farkasházi Réka és Gubás Gabi életmód portálja, az Anyakanyar.hu és a BWT vízszűrő kancsókat forgalmazó cég munkatársai közösen értékeli.

A BWT vízszűrő kancsói szabadalmaztatott technológiájuknak köszönhetően magnéziummal is dúsítják a vizet, melynek köszönhetően a víz lágy és selymes ízű lesz, így sokkal jobb lesz vele a kávé, a tea, vagy akár a frissítő nyári limonádék elkészítése is. Nem beszélve arról, hogy egy kancsó szűrt víz elfogyasztásával annyi magnéziumhoz is jut a szervezetünk, mintha 7 almát elmajszoltunk volna. A magnézium jótékony hatással lesz a szervezetünkre, mi pedig a PET-palackokkal való takarékoskodás miatt jelentősen csökkentettük karbon-lábnyomunkat is, ily módon egyénileg is máris tettünk valamit a fenntartható fejlődésért.

A legfontosabbat se hagyjuk ki, ejtsünk szót arról is, hogy mivel jutalmazzuk a kategóriák legügyesebb pályázóit.

A díjak:

* 3 db BWT magnéziumos vízszűrő kancsó + egy évre elegendő víztisztító patron

* 2-2 db vizes témájú mesekönyv a Tessloff Babilon Kiadó kínálatából

* 3 db kiskuktáknak álló ajándékcsomag, a Konyhaplaza.hu jóvoltából.

A pályázat beküldési határideje: 2015. július 15.

A pályázatokat ide várjuk: info@anyakanyar.hu

További információk:

https://www.facebook.com/inspiraloviz

www.anyakanyar.hu

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://babamama.info/palyazatok-gyerekeknek-palyazatfigyelo/inspiralo-viz-rajz-es-meseiro-palyazat/

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top