in

Húsgombócok krémes, petrezselymes mártásban

Hozzávalók: Gombócokhoz: 30 dkg darált sertéshús 1 kisebb tojás 3 púpos ek zsemlemorzsa 1 csapott kk só 1 nagy csipet őrölt bors 1 csapott kk házi fokhagymakrém (esetleg 2-3 gerezd fokhagyma) 3-4 ek olaj a sütéshez Mártáshoz: 3 dl főzőtejszín (20 %-os) 1 csapott tk liszt 1 kis csokor friss petrezselyemlevél 0,5 kk házi fokhagymakrém […]

A Húsgombócok krémes, petrezselymes mártásban bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/fasirtok-gombocok/husgombocok-kremes-petrezselymes-martasban/

Sajtos zellerkrémleves

Hatalmas pénzhegy mozdulhat meg