in

Hortobágyi húsos palacsinta

Hozzávalók: 400 g borjú hús 1 zöldpaprika 1 paradicsom 1 nagy fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 1 kk enyhén csípős pirospaprika só 1 dl tejföl A palacsintához: 3 dl tej 2 tojás só bors 150 g finomliszt 2 ek olaj 8 szál metélőhagyma (snidling) Elkészítése: A borjúhúst megmossuk, apró kockákra vagdaljuk, majd félretesszük. A vöröshagymát […]

A Hortobágyi húsos palacsinta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/palacsintak/hortobagyi-husos-palacsinta-5/

Körtés-kakukkfüves kacsamáj tésztakosárban, portói mazsolamártással

Oázissá alakul Csonka Bandi terasza