in

Hideg cseresznyekrémleves mandulahabbal

Hozzávalók: 80 dkg magozott cseresznye 5 dkg barna nádcukor 2 ek méz 2 dl habtejszín 0,5 citrom héja + leve 0,5 rúd fahéj 3-4 szem egész szegfűszeg Mandulás habhoz: 2 tojásfehérje 2 csapott ek porcukor 1 kk mandula kivonat 1 kk citromlé 1,5 ek mandulaforgács Elkészítése: Az alaposan megmosott, magozott cseresznyét a cukorral felteszem főni […]

A Hideg cseresznyekrémleves mandulahabbal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/hideg-cseresznyekremleves-mandulahabbal/

Szupersztár a Margitszigeten

Nagy Vagy, Kecskemét! – A döntő – vasárnap 8:45