in

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 27. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 27. rész videa – tartalom, online.

A Hazatalálsz 2023-ban induló magyar drámasorozat. A horvát Čista ljubav (Tiszta szerelem) (wd) című sorozat alapján. Főszerepben Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint.

A sorozatot 2023. január 23-án mutatta be a TV2.

A sorozat egy Farkasliget nevű kisvárosban játszódik, Budapesttől párszáz kilométerre.

Itt élnek a főszereplők, az alpolgármester és tanárnő felesége, és két egykori intézetis fiú ugyanabba a nőbe szeret bele, ráadásul egyikük bűnöző, a másik pedig egy bukott rendőr, aki visszatér szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

2024.04.23., Kedd 21:20 – 2. évad, 27. rész

Tamás és Raja ellenőrzik, hogy Mesivel minden rendben van-e, de a horgásztanyán váratlan akadályok állják az útjukat. Zsiga másnaposan is képes a nagy felismerésre: vissza kell nyernie Szilvi megbecsülését. Elhatározza, hogy megmenti a Szilvi szívének kedves erdőt, és egy olyan hőstettet hajt végre, ami a sajtó figyelmét is felkelti. Tamás, Raja és Jack Virág hangfelvételét követve rohannak az emberrablók nyomában, de mikor utolérik őket, egy pisztolycsővel találják szembe magukat.

A sorozat ezen epizódja jelenleg nem érhető el a videa oldalán

A sorozat epizódjait itt éred el . Hazatalálsz sorozat TV2

The post Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 27. rész videa – tartalom, online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 26. rész videa – tartalom, online

Gólkirályság 2. évad 3. rész videa, tartalom – nézd meg online!