in

Hátszínszelet borsos mustáros szószban

Hozzávalók: 50 dkg csont nélküli hátszín 2 dl napraforgó olaj bors ízlés szerint só ízlés szerint 4 ek mustár A mártáshoz: 1 ek cukor 1 leveskocka (erőleves) 1 csapott ek finomliszt 2 ek mustár Elkészítése: A hátszínt szépen megtisztítjuk, 4 szeletre vágjuk (legjobb, ha szeletben vesszük) és kiklopfoljuk. Akkora tálat veszünk elő, amekkora egy szelet […]

A Hátszínszelet borsos mustáros szószban bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/marha/hatszinszelet-borsos-mustaros-szoszban/

Fodor Zsókát műteni kell

Máris vége a román palagáz-álmoknak