in

Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók: 4 db harcsa filé 50 dkg füstölt szalonna 50 dkg csuszatészta 2 fej vöröshagyma liszt só bors pirospaprika 1 gerezd fokhagyma 1 paradicsom 1 zöld paprika 50 dkg túró 2 dl tejföl 1 dl víz Elkészítése: A füstölt szalonnát kockákra vágjuk, és egy teflon serpenyőben, lassú tűzön ropogósra kisütjük. A zsírját megőrizzük, mert szükség lesz rá. […]

A Harcsapaprikás túrós csuszával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/harcsapaprikas-turos-csuszaval/

Rántott sajt és párizsi

Nóci bevállalta! Megplasztikáztatta az arcát