in

Hájas-leveles szilvalekváros sütemény

Hozzávalók: 50 dkg gondosan lekapargatott, ledarált háj (a fagyasztóból vettem ki és egy tál hideg vízben olvadt ki egy fél napon át) 20 dkg finomliszt 25 dkg finomliszt 25 dkg rétesliszt 1 tojás 1 mokkáskanál só 2 dl kézmeleg fehérbor 1 dl kézmeleg víz 1 diónyi a fenti hájból A végén: szilvalekvár porcukor Elkészítése: Az 50 […]

A Hájas-leveles szilvalekváros sütemény bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/nagyi-receptjei/hajas-leveles-szilvalekvaros-sutemeny/

Bohókás professzor – 17. rész

Mikor születtél? Szerelmi jóslataid a BAK havára!